Titel: All City
Ondertitel: The Book About Taking Space
Auteur: Paul 107
Verschijningsjaar: 2003
Uitgever: Ecw Press, Canada
Pagina’s: 176
Taal: Engels
Afmeting: 13x177x177 mm
Softcover

All City

Dit boek is afkomstig van de makers van Under Pressure magazine en geeft een fascinerende inkijk in de wereld van graffiti bombing. In All City vertellen hardcore schrijvers in hun eigen woorden over hun passie, hun fascinatie. Wat is hun motivatie Hoe ziet hun leven eruit? Hoe zijn zij geïnteresseerd geraakt in iets dat door de wereld vooral als vandalisme wordt gezien?

All City bestudeerd de techniek en de “tools” die schrijvers gebruiken en geeft uitleg over het gebruikte jargon. De lezer krijgt via thema’s als Getting up, Crews, Cross outs, Markers and Mops, Stickers en Etch tags niet alleen inzicht in de bombing scene maar krijgt ongevraagd tips over hoe zelf aan de slag te gaan: Wat te doen als je door de politie aangehouden wordt, waar en hoe je aan handschoenen kunt komen, hoe je een throw up zet, hoe je met verfrollers moet werken, hoe je het beste foto’s van je werk kunt maken, hoe je zelf een marker en inkt maakt en een interview met KR over zijn eigen inkt merk KRink.

Het 176 pagina’s tellend boek staat boordevol met kleurenfoto’s van tags, throw ups, cross-outs en burners, veelal afkomstig van de graffiti legends zelf.

Met interviews van Colorz VEP, Earl VAD, Creez GT, Flow SAT, Sake HYH, Min One RTW, Chino BYI, Desa MTA, Rebel SC, Amaze PVC, Grey PVC.

All City… this book captures the side of graffiti they don’t talk about in art galleries!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *