Uniek in Nederland en een geweldig NIEUW samenwerkingsprogramma tussen de PvCC Enschede en Mr.Graffiti uit Hengelo. Een heel jaar lang graffiti lessen en stoere activiteiten samen met onze teams? Ben je tussen de 7 en 16 jaar? Pak je kans want de eerste groep start al op zondag 8 januari a.s.

Een groeispurt in creativiteit, zelfvertrouwen en ongekend veel plezier!

Voor jongens en meiden tussen de 7 en 16 jaar en jij bent de eerste in Nederland die eind 2017 het stoerste papiertje in ontvangst gaat nemen en dat na jouw eigen optreden als solo graffiti artiest. Hoe vet cool, stoer en uniek is dat?
Vanuit gezamenlijke liefde en gedrevenheid voor graffiti en jeugd is een fantastisch en uniek programma ontwikkeld die iedereen in de regio Twente zal doen verbazen. Zowel het PvCC team als Mr. Graffiti staan te springen om te beginnen. Wij zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking.

Jouw zoon/dochter mee laten doen in 2017?

Er starten meerdere groepen in de loop van 2017 zowel in Enschede, Hengelo en het laatste kwartaal 2017 ook in Almelo. Stuur de PvCC of Mr Graffiti nog even snel een berichtje en jij bent erbij! In de groep van 8 januari a.s. zijn de laatste plekken nu te reserveren.

Ongekend, ongelooflijk stoer en bijzonder uniek:

Dat komt voort uit de samenwerking tussen het PvCC team en Mr.Graffiti.
Wij gaan on tour en de graffiti harten stelen van de Twentse bevolking en jij kan erbij zijn.
Aanmelden? Dit doe je door contact op te nemen met de PvCC of met Mr.Graffiti:
PvCC Boekelo (Wendy): wendy@praktijkvoorcoachingencreativiteit.nl Tel. 06-40456162
PVCC Event

Mr. Graffiti (Joris): info@mrgraffiti.nl
www.mrgraffiti.nl

Wij zien jullie graag in 2017

Creatieve graffiti groeten
Wendy, Ray, Remy, Joris Teams PvCC/Mr Graffiti