PvCC & Mr. Graffiti: Jeugdcursus in Twente

Mr.Graffiti en Praktijk voor Coaching en Creativiteit starten in april met een nieuwe groep Graffiti Class 4 Kids. Een jaar lang op de 2e zondag van de maand les in graffiti op onze locaties in Hengelo en Enschede. De eerste groep zat in een mum van tijd vol en is in januari van start gegaan!

Ontzettend veel leren en toffe graffiti activiteiten doen! Deze graffiti cursus zal de jeugd (groepen van 7-16 jaar) een groeispurt in creativiteit, zelfvertrouwen en ongekend veel plezier brengen.

Ervaring is niet nodig. Jeugd die ogenschijnlijk niet creatief is zal zichzelf en hun omgeving versteld doen staan door fantastische creaties uit hun handen te laten komen!

Aanmelden voor de Class van april kan nu! Nu met een introductiekorting van maar liefst €100,- ! Er kunnen maximaal 10 kids meedoen. Bij voldoende aanmeldingen zal de groep naar leeftijd gesplitst worden (7-11 jaar /12-16 jaar).
Bij interesse gewoon even vrijblijvend een berichtje sturen naar info@mrgraffiti.nl of ons via onze contactpagina om info vragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *