Mr. Graffiti: Het Hulsbeek, Gepimpte drinkwatertappunten

Gepimpte drinkwatertappunten geopend op Het Hulsbeek

Trots dat www.mrgraffiti.nl vijf drinkwatertappunten op Het Hulsbeek heeft mogen voorzien van vrolijke schilderingen. Met dank aan GGD Twente en Rabobank Twente Oost.

Op 7 juli 2017 vond de feestelijke onthulling van deze drinkwatertappunten plaats. De vijf watertappunten zijn gepimpt om kinderen en volwassenen te stimuleren meer water te drinken.

GGD Twente, wethouder Christenhusz van gemeente Oldenzaal, directievoorzitter Richard de Way van Rabobank Twente Oost en parkmanager Bas Waanders hebben het eerste kunstwerk onthuld. Ook was een groep basisschoolleerlingen van Kinderdagverblijf Kiekeboe aanwezig, die het vrolijke ‘Waterlied’ zong.

Water drinken past goed binnen een gezonde levensstijl. De laatste twee jaren heeft GGD Twente meerdere activiteiten uitgevoerd om het drinken van kraanwater in Twente te stimuleren. Dit initiatief, in samenwerking met gemeente Oldenzaal en Het Hulsbeek past perfect bij deze activiteiten. Dit project wordt gesponsord door Rabobank Twente Oost in het kader van ‘Banking for Food’. Dit is een initiatief waar ook het drinken van kraanwater door kinderen onder valt.